CDV THERMO CONSTRUCT

TAMPLARIE PVC CDV THERMO CONSTRUCT

Adresa: Calea Națională 99, Botoșani 717113, România
Telefon: +(40) 745.496.510
Program: L-V 09:00-18:00 S-D inchis
Loading...

                 

         CDV THERMO CONSTRUCT, firma infiintata in 2008 in Botosani, comercializeaza si monteaza o gama larga de produse necesare unei locuinte care doreste a fi eficienta si sigura. 
Suntem deschisi noilor oportunitati si proiectelor dintre cele mai complexe si ne dezvoltam continuu pentru a oferi clientilor produsele si serviciile de care au nevoie.
Venim in intampinarea lor cu produse de calitate si vasta experienta in ceea ce priveste proiectarea executia si montarea TAMPLARIEI DIN PVC indiferent de complexitatea proiectului.
Va punem la dispozitie produse executate cu utilaje moderne, la fabrici de prestigiu, cu experienta de peste 10 ani, in tara si strainatate.

Suntem specializati

Tamplarie pvc cu geam termopan , marca Rehau, feronerie roto sau GU, Tamplarie din aluminiu, rulouri pentru exterior din aluminiu, usi pentru garaj, jaluzele verticale, plase anti insecte, glafuri, balustrade de inox, confectii metalice din fier forjat, placari cu bond, amenajari interioare, copertine.

 

Recomandare
    Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.

Calitate

reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa

chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Profesionalism

tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.

PRODUSE: 

 

 

Pareri despre “CDV THERMO CONSTRUCT”