DOM AUTO

SERVICE AUTO I DEPOZIT ANVELOPE I SPALATORIE AUTO I CURATATORIE DE COVOARE

Adresa: str. Pacea, nr. 108C
Telefon: 0748300500
Program: L-V 08:30-17:00 S 08:30- 12:30 D inchis
Loading...

 

 

 

Fiind de cativa ani buni pe piata sigur ati auzit sau chiar le-ati trecut pragul o data sau de mai multe ori celor de la DOM AUTO. Cand ati fost la ei, cu certitudine ati fost intampinati cu ospitalitate, tratat ca si un client premium si ati beneficiat de servicii de top. Nu este un secret, acestea reprezinta cheia succesului pentru o firma. Cei de la Dom Auto nu doar ca au inteles asta ci le-au folosit ca si practica inca de la inceputul activitatii lor. Poate va intrebati care este povestea lor si cum a evoluat acest brand local. Am purtat o discutie cu ei si am pregatit pentru dumnevoastra un articol pe care va invitam sa il lecturati pentru a descoperi povestea de succes a firmei DOM AUTO. 

Despre Noi:

 

Punctul de plecare il reprezinta anul 2012, o data cu lansarea pe piata din Botosani a spalatoriei auto DOM AUTO. Pentru ca au pus inca de la inceput pret pe calitatatatea serviciilor oferite au reusit sa isi faca un nume rapid si sa evolueze in timp record. In acesti 9 ani serviciile oferite s-au diversificat foarte mult, ramificanduse in mai multe domenii de activitate pe care vi le vom prezenta mai jos. Domeniile in care activeaza sunt: spalatorie auto, depozit de anvelope, curatatorie de covoare, service auto. Povestea nu se incheie aici, urmeaza si alte servicii. Despre 2 dintre aceste ce urmeaza sa fie implementate in Botosani in viitorul foarte foarte apropiat, adica in urmatoarele 2 luni, veti afla in acest articol. Deschiderea spre nou i-a ghidat constant in acest proces continuu de evolutie si diversificare a serviciilor oferite. Scopul principal este acela de a crea un singur loc in care clientul poate sa opteze pentru mai multe servicii. Asta va salveaza timp pe care in mod normal l-ati fi irosit alergand de la un service la o spalatorie de covoare, bani multi si de experiente nedorite.

Va invitam sa le urmariti pagina de facebook intrucat organizeaza concursuri in mod regulat, cu premii consistente. Ultimele concursuri organizat a avut ca si premiu „Curățarea GRATUITĂ a tuturor covoarelor din casa câștigătorului - de 2 ori în decursul unui an si o încărcare cu Freon, solutie contrast si ulei PAG46 la autoturism.

pagina de facebook Curatatorie Covoare DOM AUTO: https://www.facebook.com/Spalatoria-Profesionala-Covoare-Dom-Auto-102802998008291/

pagina de facebook Service Auto- DOM AUTO: https://www.facebook.com/Service.DomAuto/

Spalatorie Auto

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.    Urmatorul serviciu adaugat in portofoliul DOM AUTO a fost acela de spalatorie auto. In prezent ii gasim in randul celor mai apreciate spalatorii auto din oras. Numarul mare de boxe de lucru permite un flux rapid intre spalari, lucru ce vine cu avantajul unui timp mic de asteptare pana cand masina dumenvaostra va sclipi. In aceste minute va invitam sa savurati o cafea in zona de asteptare intr-un ambient placut si prietenos.

Depozitul de Anvelope si Vulcanizare

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.   Urmatorul pas pentru Dom Auto a fost cel de a se extinde pe importul de anvelope, punand bazele astfel depozitului de Anvelope cu Showroom de Vanzare.  Acestia ofera toata gama de anvelope  pentru turisme si autoutilitare. Stocul contine anvelope de Buget si Premium, toate dimeniunile pentru toate buzunarele. Tot in cadrul DOM AUTO puteti beneficia de servicii de vulcanizare, geometrie roti.

Curatatorie Covoare

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Sub deviza Azi Preluam Maine Predam cei de la Dom Auto au pus bazele celei mai moderne spalatorii de covoare si mochete din Botosani. Calitatea serviciilor oferite este  garantata de experioanta acumulata in domeniu, de utilizarea celor mai performante echipamnte de spalare si de personalul calificat.

Sunt preocupați și dedicați în această perioadă pentru curățenia căminelor noastre, a tuturor, motiv pentru care s-am dotat cu produse specializate și mecanizare profesională pentru curățarea covoarelor.

DOM AUTO protejezi familia!👨‍👩‍👧‍👦

🌊Spălătoria profesională Dom-Auto din Botoșani asigură dezinfectarea ecologică cu cea mai nouă tehnologie a covoarelor. Desprăfuire, spălare, centrifugare, uscare controlată, tratare ecologică cu UV-C, periere - sunt procedeele pe care le aplicăm pentru a avea un covor curat

Pentru a plasa o comanda este suficinet sa ii contactati, iar echipa Dom Auto se va deplasa la adresa mentionata de dumnevaostra pentru a prelua comanda.  In maxim 48 de ore covoarele/ mocheteșe dumneavaostra sunt gata pentru a fi preluate de catre dumneavaostra sau de a vi le aduce noi.

Service Auto

  Ar putea fi o imagine cu text care spune „SERVICE MECANICĂ. GEOMETRIE AUTO AUTO DOM 0748 300 500” Service-ul Dom Auto vine in intampinarea clientilor cu o vasta experienta ce asigura o expertiza corecta a situtiei masinii dumneavoastra, consultanta si mai apoi prestarea unor servicii de calitate pentru remedierea defectiunilor. Service-ul dispune de 12 bancuri de lucru. Datorita numarului de clienti au investit in a oferi cat mai multe puncte de lucru pentru ca timpul de asteptare pentru rezolvarea problemelor sa fie cat mai mic. Fiecare banc de lucru este echipat profesional dispunand de personal calificat ce sa poate duce la bun sfarsit orice situatie ce trebuie remediata.  Mai jos aveti cateva din serviciile oferite pe partea de service auto. Orice neplacerea ati avea cu masina dumeneavoastra va invitam sa discutati cu cei de la DOM AUTO pentru a gasi cea mai buna solutie. 

Mecanica generala/Service Auto:
repararatii motoare
inlocuire ambreaje
schimb distributie
reparatii alternatoare
geometrie 3D
schimburi ulei
revizii generale
diagnoza computerizata BOSCH
piese auto originale si after market
vulcanizare
vanzari anvelope
Servicii viitoare:

Cei de la Dom Auto lucreaza intens la doua noi preiecte pentru a ne putea pune la dispozitie: servicii ITP si Spalatorie Auto SelfWash. Pe cand sa ne asteptam la finalizarea acestor proiecte?  Ei bine foarte repede. In urmatoarele 2 luni vom putea face ITP-ul si sa ne spalam masina in regim SelfWash  tot la adresa str. Pacea, nr. 108C.

 

Speram ca a fost o lectura placuta pentru dumneavoastra si nu uitati, atunci cand vreti sa va spalati masica, sa faceti niste verificari pe partea de service la masina,  cautati anvelope noi sau second sau aveti nevoie de o curatatorie de covoare exista un singur loc pentru toate aceste - DOM AUTO BOTOSANI str. Pacea, nr. 108C .

 

 

 

Pareri despre “DOM AUTO ”