EL SAN TERMO

Centrale termice si instalatii electrice - sanitare - termice

Adresa: Strada Bucovina 14, Botoșani, România
Telefon: Tel/fax: 0231-58.14.65. Mobil: 0744-21.07.87.
Program: L-V: 08:00-17:00 S/D - Inchis
Loading...

                                         

Centrale termice si instalatii electrice - sanitare - termice

Centrale termice Botosani si instalatii electrice - sanitare - termice

Comercializam toate tipurile de centrale termice si instalatii electrice - sanitare - termice

ASIGURAM: Proiectare, Executie, Punere In Functiune, Service.

Montam o instalație termică sau instalații sanitare într-un bloc sau dacă aveți nevoie de un instalator autorizat pentru montat o mașină de spălat, El San Termo este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Societatea activează în acest domeniu din anul 1997, în acest răstimp, firma a executat o gamă variată de lucrări devenind unul din leaderii constanți în acest domeniu de activitate din Botosanii și nu numai. 

Pentru noi nu există lucrare mare sau mică, fiind profesioniști desăvârșiți luăm în serios fiecare aspect al muncii noastre și ne mândrim cu finalizarea la termen a tuturor proiectelor. Ne luăm angajamentul de a furniza servicii de o calitate excepțională într-un timp scurt și la prețuri acceptabile.

Deviza firmei noastre este satisfacerea completă și continuă a cerințelor clienților. Promptitudinea și calitatea serviciilor reprezintă dezideratul strategic al activitătii noastre.

Folosim instalatii hidrotermice si componente de cea mai buna calitate: robinete, aerisitoare, aparate de control si masura, filtre, sisteme de incalzire pe gaz, curent electric, combustibil lichid si solid, vane , racorduri, legaturi, sisteme de montaj, etc.


Vezi si urmatoarele articole:

Despre firme din Botosani:

Obiective Turistice: