Europ Taxi

Taxi Botosani

Adresa: Strada Manolești Deal 5, Botoșani, România
E-mail:
Telefon: 0231 966/ 0231.517.777 / 0745 517 777
Program: NON STOP
Loading...

Ne alegem personalul cu atentie si il formam in baza unor valori principale: respect, dedicare, seriozitate. 

 Europ Taxi ofera clietilor sai servicii de calitate. De cand au aparut pe piata s-au remarcat prin calitatea servciilor oferite dar si prin personalul foarte bine instruit ce trateaza clietii cu bun simt si pricepere. 

Avand o flota impresionanta de masini Europ Taxi este solutia cea mai buna atunci cand aveti nevoie de un taxi intrucat cel mai apropiat taxi poate fi la 1 minut de dumnevaostra. Se investes constant in reinoirea flotei de masini pentru a oferi confort clientilor pe parcursul calatoriei.

Oricare ar fi destinatiile dumneavaostra puteti sa va bazati pe Europ Taxi. Va vom duce la destinatie in siguranta, in timp util  bucurandu-va totodata de o calatorie confortabila si linistita.

Daca sunteti deja clientii nostri dorim sa va multumim pentru increderea ce ne-a acordati si ca ne-ati ajutat sa devenim mai buni in ceea ce facem. Daca nu sunteti clientii nostri, va asteptam cu drag solicitarile telefonic pentru a va convinge de ce Europ Taxi este una din cele mai bune firme de Taxi din Botosani.

               Ne gasiti la numerele de telefon: (0231)517.777 0745-517.777

 

Vezi si urmatoarele articole:

Despre firme din Botosani:

Obiective Turistice: