LUK Design Company

Magazin De Mobila Botosani

Adresa: Strada Grivița 1, Botoșani, România
Telefon: 0751 082 199
Program: L-V 10:00- 18:00, S- 10:00-13:00, D- Inchis
Loading...

Luk Design Company aduce un plus de personalitate casei dumneavoastra, oferind soluții personalizate de mobilier pe comanda la preturi avantajoase. Serviciile oferite de acestia sunt complete. Incepand de la consultanta ce o ofera gratuit pentru a alege produsele ce vi se potrivesc, continuam cu proiectarea si personalizarea produselor de mobilier ce va intereseaza si executarea lor. Transportul si montarea pieselor de mobilier sunt oferite tot de catrei ei, pentru a oferi servicii premium pana la capat. 

Pun la dispozitie o gama larga de materiale cum ar fi: lemn, lemn masiv, MDF, PFL sau PAL; o paleta larga de culori; si variante multiple de a personaliza proiectul dumnevoastra.

 


Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastra apelati cu incredere la ei. Sunt pe piata de 10 ani si in tot acest timp nici un proiect, nici o solicitare nu a fost prea complexa intrucat discutam despre niste profesionisti. Acesti profesionisti folosesc tehnologie de ultima generatie, personal bine intstruit si materiale de foarte buna calitate pentru ca produsul finit sa fie perfect.

Fie ca doriti un mobilier cu un design clasic sau modern LUK DESIGN oferă o gamă largă de mobilier pentru fiecare colţ al casei si chiar al afacerii dumneavoastra.

Bucatarii:

  


Dormitoare matrimoniale:

  


Mobilier de baie:

  

 


LUK DESIGN garantează calitatea pieselor de mobilier şi prezintă inovaţia mobilierului „la centimetru”. Calitatea mobilierului italian e evidenţiată prin maximizarea ideii de confort şi crearea unei imagini perfecte a ambientului. LUK DESIGN susţine flexibilitatea, adaptarea mobilierului într-un anumit tip de încăpere. Piesele de mobilier trebuie să se raporteze - ca greutate, contururi, stil - nu numai unele la celelalte, ci şi la spaţiul arhitectural care le gãzduieşte, mai precis la mărimea, proporţiile şi structura interioară a acestuia. LUK DESIGN ţine cont şi de acest aspect şi îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona mobilă „la centimetru”, creată în funcţie de dimensiunile spaţiului pe care-l vei amenaja şi în concordanţă cu exigenţele tale! Nimic mai simplu!

Showroom-ul este situat pe strada Aleea Grivita, nr,1;

Pentru detalii si comenzi apelati: 0751 082 199

Pareri despre “LUK Design Company”