Optik Tataru

 Consultaţii Oftalmologice | Optică medicală

Adresa: langa Orange Shop, Strada 1 Decembrie Nr. 27, Botoșani 710245, România
Telefon: 0231 510 275 | Mobil: 0730 880 862
Program: L-V 08:00-18:00 S-D Inchis
Loading...

 

Si pentru ca veștile rele circulă cu muuult mai repede decat cele bune, ne-am gândit că nu ar fi rau sa va facem cunoscut faptul că 2021 vine cu un istoric de 21 ani a Optik Tataru
Nu am funcționat în tot timpul sub aceasta denumire, însă Da! Noi suntem!
Vom face o foarte scurtă recapitulare:

•de la 60 de rame, la minim 1000 de rame în fiecare punct de lucru din cele 10;

•cabinetele de consultații raspund cu brio fiecărei provocări din domeniu; mai bine de 30 de colegi, membri ai familiei Optik Tataru, bine instruiți si foarte bine intenționați;

•ambient placut; o mare varietate de branduri, cu mare rezonanță, atat la ramele de vedere cat si la ochelarii de soare;

•colaborări cu cei mai buni, la nivel mondial, pentru toate produsele noastre și, mai ales, pe partea de servicii; si, ce consideram noi a fi cel mai important, am devenit tot mai pregătiți pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră, învățând ca atunci cand interacționam, sa ne punem mereu în situația dumneavoastră, încercând să intuim mai mult decat problemele legate de vedere.


     Astfel, ne-am creat amicitii, prietenii, relații bazate pe respect reciproc și ne bucurăm cel mai mult atunci când pacienții revin sau au cuvinte frumoase despre noi si serviciile oferite.
Asta nu inseamna ca atunci cand primim critici devenim indiferenti sau, mai rau, reacționăm nepotrivit. Nu! Criticile de bun simt le avem în vedere și le discutam, ori de cate ori avem ocazia, ele fiind cele ce ne fac sa devenim mai buni.

     Vrem să va multumim pentru 21 de ani împreună! Celor ce nu ne-au cunoscut încă, le sugeram sa ne viziteze macar si din curiozitate, daca nu pentru un control de rutină. Pentru a oferi si in viitor o părticică din noi, cum si cei peste 100.000 de pacienți cu care ne-am cunoscut, dețin deja!

     Investim mult suflet, si nu numai, astfel incat pacientii ce ne calca pragul sa se simta in siguranta si sa plece cu certitudinea ca problemele de vedere le-au fost solutionate de profesionisti.

     Toate shop-urile Optik Tataru sunt dotate cu aparate ce tin pasul cu provocarile actuale.      Colaboratorii medici si optometristi sunt foarte bine pregatiti, portofoliul in ceea ce priveste ramele, ochelarii de soare, lentilele, lentilele de contact precum si accesoriile este unul dinamic si complet.

     Serviciile de montaj a ochelarilor sunt la standare ridicate, nu o spunem noi ci mai ales cele cateva zeci de mii de pacienti care ne-au trecut pragul.

     Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, va invitam sa interactionati cu noi, sa cream o relatie pe care noi ne-o dorim de lunga durata.

     Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook si, mai ales, va asteptam in vizita in cele zece puncte de lucru a Optik Tataru.


Servicii Oferite De Optik Tataru

SERVICII DE OFTALMOLOGIE
Consult oftalmologic complet-

- Refractometrie;

- Testare acuitate vizuala;

- Presiune intraoculara;

Examen pol anterior;

Examen fund de ochi;

Prescriptii de ochelari si lentile de contact

OCHELARI DE SOARE SI ACCESORII
     Comercializam o larga varietate de ochelari de soare, adaptati nevoii de filtrare a luminii solare, atat in domeniul vizibil(spectral), dar mai ales invizibil(UV).
     Accesoriile prezente in centrele OPTIK TATARU, prelungesc “viata” produselor comercializate, dandu-le personalitate o lunga perioada de timp.

MONTAJ LENTILE
Ochelari: montam orice tip de lentila pe orice tip de rama, asistati de aparatura ultramoderna, actualizata periodic cu tot ce este nou la nivel mondial.
REPARATII DE ORICE FEL
Suduri, schimb de pernite nazale, schimb de capete de brate, schimb de balamale etc.

 

Pentru a imbunatati experienta pacientilor nostri in ceea ce priveste alegerea ochelarilor, am dotat
aceasta locatie cu un sistem pentru masurarea parametrilor de purtare ai ramei si de determinare a
comportamentului vizual. Toate aceste informatii ajuta la personalizarea lentilelor pentru o adaptare
optima. Sistemul numit Visioffice realizeaza fotografii sau scurte filmulete ale purtatorilor de ochelari,
pentru a facilita alegerea ramei din punct de vedere al designului si al coloritului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind


Vezi si urmatoarele articole:

Despre firme din Botosani:

Obiective Turistice: