WorkTape Medical Botosani

Centru de Fiziokinetoterapie și Recuperare Medicala

 

 

Adresa: Bulevardul George Enescu 9a, Botoșani, România
Telefon: 0758.959.677/0331.404.367
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 21:00 Sâmbătă: 9.00 – 14:00
Loading...

      

WorkTape Medical: cel mai NOU și MODERN centru de fiziokinetoterapie și recuperare medicală din Botoșani

                    

                                                                            

Ședința de recuperare medicală la noi este o experiență pentru fiecare pacient care ne trece pragul. Acordăm o atenție deosebită fiecăruia pe parcursul ședințelor și facem tot posibilul pentru a avea rezultate. Pasiunea este cuvântul care ne unește.

Durata unei ședințe în cadrul pachetelor variază. Lucrăm individual și acordăm atenție maximă pacientului. Oferim gratuit evaluare (bilanț articular), măsurarea tensiunii arteriale, măsurarea nivelului de oxigen din sângele arterial, măsurarea greutății și recomandări pentru o dietă echilibrată. Oferim reducere 20% pentru elevi, studenți și pensionari la toate pachetele! 

Ședința de recuperare medicală la noi este o experiență pentru fiecare pacient care ne trece pragul. Acordăm o atenție deosebită fiecăruia pe parcursul ședințelor și facem tot posibilul pentru a avea rezultate. Pasiunea este cuvântul care ne unește.  Durata unei ședințe în cadrul pachetelor variază. Lucrăm individual și acordăm atenție maximă   pacientului. Oferim gratuit evaluare (bilanț articular),   măsurarea  tensiunii arteriale, măsurarea nivelului de oxigen din sângele arterial, măsurarea greutății și recomandări pentru o dietă echilibrată. Oferim reducere 20% pentru elevi, studenți și pensionari la toate pachetele.

Pareri despre “WorkTape Medical Botosani”